Gecontracteerde zorgaanbieders

Meer dan 200 gecontracteerde jeugdhulpaanbieders leveren zorg, hulp en/of ondersteuning in de regio IJsselland. De IJssellandse gemeenten hebben met deze aanbieders voor meerdere vormen van zorg contracten afgesloten. De huidige contracten lopen tot en met 31 december 2022. Per 1 januari 2023 gaan de IJssellandse gemeenten van start met een nieuwe werkwijze

Hieronder vindt u het overzicht van alle gecontracteerde Jeugdhulpaanbieders in de regio IJsselland. U heeft de mogelijkheid om het totaaloverzicht te downloaden als PDF-bestand. In dit overzicht staan alleen de namen van de gecontracteerde zorgaanbieders en de aan hun gekoppelde contractmanagers. Daarnaast kunt u het totaaloverzicht downloaden als Excel-bestand. Het Excel-bestand heeft twee tabbladen. Het eerste tabblad geeft een uitgebreid overzicht weer van de organisatie van de zorgaanbieder. Het tweede tabblad zet per zorgaanbieder uiteen welke vorm van jeugdhulp zij aanbieden. U kunt het beste gebruik maken van de filters bovenaan het document om efficiënt gebruik te maken van het Excel-bestand.

Download als PDF-bestand

Download als Excel-bestand

Let op: deze lijsten worden regelmatig aangepast. Zorg ervoor dat u altijd de laatste versie van de totaaloverzichten bekijkt via deze website.